top of page

søn. 19. nov.

|

Google Meet

Ekstern ballistik, med fokus på anvendelsen i PRS

Begynder/mellem niveau Hvad skal der til for at kunne ramme et mål på lange afstande? Hvordan kompenserer jeg for kuglebane og vind? Hvad er den rigtige optik til PRS? Hvordan sammenligner jeg og vælger projektil og kaliber?

Tilmeldingen er lukket
Se andre events
Ekstern ballistik, med fokus på anvendelsen i PRS
Ekstern ballistik, med fokus på anvendelsen i PRS

Tid og sted

19. nov. 2023, 19.30 – 22.00

Google Meet

Om eventet

Link til video conference: 

https://meet.google.com/mmd-socj-upi

Begynder/mellem niveau

Hvad skal der til for at kunne ramme et mål på lange afstande? Hvordan kompenserer jeg for kuglebane og vind? Hvad er den rigtige optik til PRS? Hvordan sammenligner jeg og vælger projektil og kaliber?

Hvis det er spørgsmål du gerne vil have svar på så afholder jeg igen webinar'et om ekstern ballistik, på begynder niveau. Det er det samme kursus som jeg kørte i december sidste år - men der er jo kommet en del nye medlemmer til siden, så dette henvender sig primært til Jer.

Kurset er struktureret sådan, at man kan få en introduktion til emnet, men det er ikke en guide i opsætning af en ballistisk beregner.  Jeg har lavet en Applied Ballistics video her: https://www.youtube.com/watch?v=Xf9iX7AfhKo&t=11s 

Jeg kan efterførlgende afholde et wedinar på avanceret niveau, hvor detaljeringsgraden er væsentligt højere - hvis der er interesse for dette

Del dette event

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
bottom of page